Imate neku vijest ili obavijest koju želite podjeliti s mještanima naselja Lučko, javite nam se putem e-mail adrese web@lucko.info ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/Lucko.info  Ove web stranice nastale su upravo s idejom da lakše i brže podjelimo sve informacije vezane uz naše mjesto i mještane.

Nalet automobila na dijete na pješačkom prijelazu u Lučkom
Ponovno se desila prometna nesreća na glavnoj prometnici kroz naše naselje, srećom bez kobnih posljedica za djevojčicu. Zbog privremenog nestanka struje, semafor na pješačkom prijelazu kod škole nije bio u funkciji, a neoprezni vozač ignorirao je prometne znakove i neobazrivo vozio pored škole te pritom naletio na djevojčicu koja je prelazila cestu.

Žalosno je da prometni stručnjaci ne mogu pronaći rješenje za usporavanje prometa ovim djelom prometnice, jer je riječ o važnoj državnoj i županijskoj prometnici na koju nije moguće postaviti uspornike ili ležeće policajce, no sigurni smo da bi jedna policijska nadzorna kamera za kontrolu brzine itekako utjecala na brzinu kretanja ovim dijelom prometnice.

15.4.2021 

Požar u Lučkom
Tijekom noći došlo je do požara u radionici u ulici Lučko, u kojoj je oštećeno nekoliko vozila i sama radionica. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spriječeno je daljnje širenje požara.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/

28.11.2020 - Foto: JVP Zagreb

Automobil sletio u jezero u Lučkom
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/

5.4.2021 - Foto: Luka Stanzl / Pixell

TOP